Gradina cetatii Rasnov

După o călătorie inspirațională, echipa Râșnov Creativ a amenajat un spațiu de inspiratie medievala în grădina Cetății Râșnov. Aici, în luna august, turiștii pot descoperi suveniruri cu adevărat speciale, realizate manual.

Artista Oana Leta expune tablouri inspirate din vegetația locală și obiecte decorative mici care evocă atmosfera pitorească a Râșnovului. Printre acestea se numără căsuțe decorative din lut, pictate manual, care redau arhitectura caselor săsești din zonă.

Ioana Staicu creează manual decorațiuni cu flori presate, colectate din împrejurimi, cărora le adaugă povești și legende din folclor. Aceste minunate creații sunt, de asemenea, disponibile în grădina cetății în luna august.

Tesa vă așteaptă cu bijuterii durabile, confecționate manual din resturi de piele.

Nicoleta aduce în grădina cetății Râșnov adoratele hăinuțe Lilutesa, realizate din pânză topită fabricată în România și cusături tradiționale recuperate. Din resturile de material rămase, creează o colecție de păpuși textile cu influențe medievale.

Andrei Negus abia așteaptă să vă împărtășească istoria Cetății Râșnov și să vă prezinte produsele realizate de el, inclusiv pietrele pictate cu imaginea cetății.