Încă din copilărie am fost pasionată de formele și culorile din jurul meu. Am studiat la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza din București, apoi am continuat la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, în cadrul departamentului de design. După terminarea facultății, am predat pictura și desenul copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani timp de 8 ani.

Acum câțiva ani, am decis să părăsesc Bucureștiul și să mă stabilesc împreună cu familia mea în Râșnov, unde am găsit un colț de lume plin de natură liniștită și frumusețe. Mă îndrăgostesc mereu de lumina dimineții, de ceața misterioasă care învăluie cetatea, de apusurile spectaculoase, de nuanțele verzi ale pădurii și de atmosfera de aici.

Fiecare moment liber l-am dedicat picturii pe diferite suporturi, abordând diverse teme și tehnici. În timp am descoperit pictura fluidă, explorând astfel lumea artei abstracte. Am devenit fascinată de pictura intuitivă, care îmi permite să transpun direct emoțiile și sentimentele interioare pe pânză. Picturile pe care le creez sunt de obicei mari și colorate. Îmi place să experimentez cu diferite tehnici și să folosesc o combinație de vopsele acrilice, diferite medii, acuarele, cerneală, pasteluri și uneori foițe de aur sau argint. Îmi place să mă joc cu culorile și să creez compoziții vibrante și pline de viață.